Dagstur med Jörgen

Första turen för semestern blir en dagstur med min gamla kompis Jörgen. Han har bjudit in sig själv till en seglingstur eftersom han är gammal seglare men nu mer motorbåtsägare. Vi får en alldeles fantastisk dag när vi går över Torsbyfjärden, vidare i farleden utmed Tynningö västerut, rundar fyren på Granholmen och hem igen. Efter bara några minuters seglande inser vi att det är väldigt många segel i farleden som svänger upp genom Oxdjupet. Det slår oss att vi hamnat mitt i Gotland runt. Det var inte helt lätt att korsa startfältet men till slut kommer vi förbi. Jag hoppas vi inte var i vägen för någon. Jag får passa på att här be om ursäkt för att vi var den enda båten som seglande åt andra hållet den dagen. 😉

20160703_140011 20160703_140307 20160703_140313

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *